Partnereink

Az egészségtudatos programot több cég, egészségügyi intézmény is támogatja. Ez az oldal a programunk partnereit mutatja be.

 

 

 

HVG Travel

 

  •  Trop-Med Hungary Trópusi és Utazási Betegségek Intézete

1996-ban alakult a Trop-Med Hungary Trópusi és Utazási Betegségek Intézete. Orvosigazgató, Dr. Axmann Ágnes, aki 1981 óta foglalkozik a trópusi betegségek kutatásával és gyógyításával. Személyesen több trópusi és európai, valamint amerikai trópusi intézményben dolgozott és oktatott. Jelenleg is tanít a Semmelweis Orvostudományi Egyetem docenseként és a fent említett intézetet vezeti. Az intézetben nemcsak a fertőző és trópusi betegségek gyógyításával foglalkoznak, hanem a trópusi és nehéz klímájú területekre utazók egészségvédelmével és vakcinációjával is. Előjegyzés alapján (minden nap 8.00h-20.00h-ig) fogadják az utazókat és a betegeket a 1094, Budapest, Páva utca 27. szám alatt hétfő-szerda-pénteki napokon.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

  

 

  

  

 

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Európa Utazási Irodák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Nettravel.hu

 

 

 

 

 

 

Bárányhimlő, Rotavírus Gyorsfagyasztás, Mirelit élelmiszer nagykereskedés Magyar gyorsfagyasztott hús termékek Honlapkészítés, Szoftver fejlesztés, Internet Marketing Szauna akciók, egyedi szaunák Mediáció, Mediátor, Coaching, Szupervízió Csokoládé készítés tanfolyam Adótanácsadás, Könyvelés

Kommentek

kis gyöngyi

Válasz erre

2008.08.18 12:53


ha valakinek a családjában van ilyen beteg az tovább fertöz mindenkit?,

Frank Borbála

Válasz erre

2007.07.19 12:30


Én már utaztam a Benacoval és szuper volt, megbízhatóak, kedvesek, rugalmasak és nagyon nagy tapasztalattal rendelkeznek!A lakóhajózás meg a legjobb dolog, egyszerre kaland és pihenés!

Szólj hozzá Te is!

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Gasztro tippek belföldi utazóknak

 A belföldi utazások egyre népszerűbbek a magyarok körében. A klasszikus úti célnak számító Balaton és a gyógyfürdők mellett egyre többen fordulnak a kulináris élvezetek felé. Cikkünkben a legérdekesebb és legújabb gasztronómiai csemegéket gyűjtöttük egy csokorba, néhány megfontolandó egészségügyi tanáccsal.    

Tovább

Úti neszesszer natúr módra - Természetes védelem, a nyaralás ideje alatt is

 Bőrünk és hajunk egészségének megőrzése a vakáció ideje alatt kiemelt jelentőségű, hiszen a szikrázó napsütés valamint a sós víz, erősen igénybe veheti bőrünket, hajunkat. A natúrkozmetikai készítmények szerelmeseinek a Dr. Organic termékcsalád számos olyan természetes készítményt kínál, amelyek segítségével a haj-és bőrvédelem az utazás alatt is gyerekjáték! Aki bőrproblémákkal küzd, annak érdemes az otthon is használt, szenzitív...

Tovább

Szexturizmus

Szexturizmus

A turizmust és szexet összekapcsoló képzeteinkben általában egy olyan férfi bukkan föl, aki azzal a céllal utazik a fejlődő országok valamelyikébe, hogy ott prostituáltakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

Szexturizmus

Mediterrán utazás veszélyei

Mediterrán utazás veszélyei

Ha amellett döntöttél, hogy idén nyáron a Földközi-tenger habjaiban merülsz el, akkor jól választottál. A viszonylag közelinek számító mediterrán országok sok kalandot, tartalmas vakációt ígérnek. Mediterrán rovatunk célja, hogy hasznos utazási és egészségügyi tippeket nyújtson a körültekintő utazóknak.

Mediterrán utazás veszélyei

Utazás kedvencekkel

Utazás kedvencekkel

A legtöbb lelkes állattartó még a nyaralást is a kedvencével tervezi. Ilyenkor számos, az állat szempontjából fontos körülményt kell figyelembe venni, mint például a megfelelő szállítási körülmények biztosítása, vagy az állatbarát szállás felkutatása.

Utazás kedvencekkel

Utazás gyerekekkel

Utazás gyerekekkel

Egy utazás megszervezése mindig nagy körültekintést igényel. A kisgyerekkel utazó családoknak ráadásul kiemelt figyelmet kell arra szánni, hogy feltérképezzék a legbiztonságosabb, gyerekbarát üdülőhelyeket.

Utazás gyerekekkel

Országajánló

Mexikó

Mexikó Közép-Amerika egyik legnagyobb országa, ahol az éghajlat a trópusi időjárástól kezdve egészen a felvidéki száraz időjárásig igen változékony. Többmilliós nagyvárosaiban az általános szegénység az európai normáktól eltérő higiénés körülményeket teremt.
Mexikóban az étel- és italfogyasztás a legkérdésesebb egészségügyi szempontból. Ne hagyja ki senki a világhírű mexikói konyhát és a helyi Tequilát, de elővigyázatosan fogyasszon a finomságokból. Érdemes a jól átsült és átfőtt ételeket választani, valamint a szennyezett... Mexikó