Regisztráció

Kedves Látogatónk!

Köszönjük, hogy regisztrálsz. Regisztrációddal elfogadod az utazaselott.hu felhasználási feltételeit, melyet itt olvashatsz. Regisztrációd véglegesítéséhez aktiválnod kell magad, melyet a regisztráció után a megadott e-mail címre küldött levélben teheted meg.Tájékoztató

Jelen regisztráció során Ön kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Napvándor Tartalomszolgáltató Kft. (székhely: 2191 Bag, Állomás u. 22.) azzal a céllal rögzítse az Ön adatait, hogy rendszeres tájékoztatást küldjön e-mail-ben. Az Ön adatai egy kifejezetten erre a célra fenntartott nyilvántartásban kerülnek rögzítésre, melyet kizárólag a fent meghatározott célokra használunk fel, továbbá nem szolgáltatjuk ki harmadik személyeknek. A regisztráció önkéntes. Ha a jövőre nézve meg kívánja tiltani a regisztráció során megadott adatai kezelését, úgy a fenti címre küldött levélben illetve a leiratkozas@utazaselott.hu e-mailcímen tájékoztathatja errol a Napvándor Tartalomszolgáltató Kft.-t, aki az értesítés kézhezvételét követően haladéktalanul törli az Ön adatait a nyilvántartásból és nem küldi meg a továbbiakban az Ön részére a fenti tartalmú információkat.Kiemelt témák

Hasonló hírek

Gasztro tippek belföldi utazóknak

 A belföldi utazások egyre népszerűbbek a magyarok körében. A klasszikus úti célnak számító Balaton és a gyógyfürdők mellett egyre többen fordulnak a kulináris élvezetek felé. Cikkünkben a legérdekesebb és legújabb gasztronómiai csemegéket gyűjtöttük egy csokorba, néhány megfontolandó egészségügyi tanáccsal.    

Tovább

Úti neszesszer natúr módra - Természetes védelem, a nyaralás ideje alatt is

 Bőrünk és hajunk egészségének megőrzése a vakáció ideje alatt kiemelt jelentőségű, hiszen a szikrázó napsütés valamint a sós víz, erősen igénybe veheti bőrünket, hajunkat. A natúrkozmetikai készítmények szerelmeseinek a Dr. Organic termékcsalád számos olyan természetes készítményt kínál, amelyek segítségével a haj-és bőrvédelem az utazás alatt is gyerekjáték! Aki bőrproblémákkal küzd, annak érdemes az otthon is használt, szenzitív...

Tovább

Szexturizmus

Szexturizmus

A turizmust és szexet összekapcsoló képzeteinkben általában egy olyan férfi bukkan föl, aki azzal a céllal utazik a fejlődő országok valamelyikébe, hogy ott prostituáltakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

Szexturizmus

Mediterrán utazás veszélyei

Mediterrán utazás veszélyei

Ha amellett döntöttél, hogy idén nyáron a Földközi-tenger habjaiban merülsz el, akkor jól választottál. A viszonylag közelinek számító mediterrán országok sok kalandot, tartalmas vakációt ígérnek. Mediterrán rovatunk célja, hogy hasznos utazási és egészségügyi tippeket nyújtson a körültekintő utazóknak.

Mediterrán utazás veszélyei

Utazás kedvencekkel

Utazás kedvencekkel

A legtöbb lelkes állattartó még a nyaralást is a kedvencével tervezi. Ilyenkor számos, az állat szempontjából fontos körülményt kell figyelembe venni, mint például a megfelelő szállítási körülmények biztosítása, vagy az állatbarát szállás felkutatása.

Utazás kedvencekkel

Utazás gyerekekkel

Utazás gyerekekkel

Egy utazás megszervezése mindig nagy körültekintést igényel. A kisgyerekkel utazó családoknak ráadásul kiemelt figyelmet kell arra szánni, hogy feltérképezzék a legbiztonságosabb, gyerekbarát üdülőhelyeket.

Utazás gyerekekkel

Országajánló

Dominikai Köztársaság

A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Kuba után Dominika a második legnagyobb sziget a Nagy-Antillákon. A sziget két harmad részét a Dominikai Köztársaság, nyugati részét Haiti foglalja el. Az igazi trópusi paradicsomot hófehér homok és karcsú pálmafák jellemzik, klímája egész évben ideális az ott tartózkodásra.
A Dominikai Köztársaság – mivel a szomszédos Haitivel egy szigeten helyezkedik el – egészségügyi szempontból az egyik legkevésbé biztonságos úti célpont a Karib-térségben. A gyakori... Dominikai Köztársaság