Tunézia - Nagykövetség, vízum

 

Beutazási feltételek

Magyar állampolgár megfelelő anyagi fedezet felmutatásával 90 napra vízum nélkül utazhat be Tunéziába. Be- és kilépéskor adatlapot kell kitölteni. Az országba való belépéshez az útlevélnek még hat hónapig érvényesnek kell lennie.

 

Magyarország helyi képviselete

 

Tunisz Nagykövetség

Cím: 12, Rue Achtart,1082.Nord-Hilton
Tunis, Cité Mahrajen B.P.572 Tunisie cedex
Előhívó: (216)
Telefon: 71-78-05-44, 71-78-48-49
Ügyelet: 98-222-339, 98-928-952
Rendkívüli és meghatalmazott nagykövet: Dr. Szathmáry György
Fax: 71-78-12-64
E-mail: huembtun@planet.tn

 

Jerba Felügyelő külképviselet, Tunisz

Cím: Mahboubine-Jerba 4165
Előhívó: (216)
Telefon: 71-781-344, 98-336-487
Tiszteletbeli konzul: Khaled Ben Jemaa
Fax: 71-785-161

 

Az ország magyar képviseletei

 

Tunéziai Köztársaság - Budapest Nagykövetség

Cím: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 24/A.
Telefon: 336-1616, 336-1617
Fax: 325-7291
E-mail: at.budapest@axelero.hu

 


Útikönyv

Összegyűjtöttük neked az idei egzotikus szezon slágereinek számító célpontok legszebb látnivalóit, a top tízes strandokat, a legkényelmesebb szállodákat és egyéb hasznos információkat. Az adott ország történelmét, kultúráját és idegenforgalmi információit tartalmazó oldalakat egy online könyvbe rendezheted, amit kinyomtatva akár el is vihetsz magaddal az utazásra. Rovatunk folyamatosan bővül, jelenleg Egyiptom, Tunézia, Kenya, a Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld és Dominika érhető el a szolgáltatásból.
tovább

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Így étkezzünk kánikulában következmények nélkül – óvatosan a helyi konyhával!

 Egy-egy külföldi vakáció helyszínéül a legtöbben a mediterrán vagy trópusi területeket választják. Ezekben az országokban – időszaktól függően – extrém melegre is számítani kell. A forró napok egyrészről megviselik a szervezetünket - így nem mindegy, hogy milyen ételeket, italokat fogyasztunk -, másrészről előtérbe kerülnek azok a típusú megbetegedések is, amelyek a nem megfelelően tárolt és hűtött élelmiszerektől származhatnak. Egy hasmenés...

Tovább

Úti neszesszer natúr módra - Természetes védelem, a nyaralás ideje alatt is

 Bőrünk és hajunk egészségének megőrzése a vakáció ideje alatt kiemelt jelentőségű, hiszen a szikrázó napsütés valamint a sós víz, erősen igénybe veheti bőrünket, hajunkat. A natúrkozmetikai készítmények szerelmeseinek a Dr. Organic termékcsalád számos olyan természetes készítményt kínál, amelyek segítségével a haj-és bőrvédelem az utazás alatt is gyerekjáték! Aki bőrproblémákkal küzd, annak érdemes az otthon is használt, szenzitív...

Tovább

Egzotikus utazás

Egzotikus utazás

Az egzotikus utazási szezonban gyönyörű homokos partok, forró, napsütéses idő, különleges kultúrák és érdekes tájak várják az utazókat. Ugyanakkor a legszebb, legkedveltebb trópusi úti célpontok a fejlődő világ országaiban helyezkednek el, ahol az európai normáktól eltérő higiénés viszonyokkal találkozhatunk.

Egzotikus utazás

Orvos válaszol

Orvos válaszol

Ha szeretnél felkészülni a nyaralásra egészségügyi szempontból is, de nem találtad meg a szükséges információkat, akkor egyedi kérdéseiddel keresd meg szakértőnket! A személyes kérdezési lehetőség mellett böngészhetsz a korábbi kérdések és az azokra adott válaszok között is.

Orvos válaszol