Részvételi szabályzat

1.    A nyereményjáték szervezője a Standard Team kft. cím: 2100 Gödöllő, Szent István tér 3. II/7, a továbbiakban Szervező

2.    A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

3.    A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2007. június 27 – 2007. szeptember 20. között kerül lebonyolításra.

4.    Részvételi szabály

A játék menete:

1. Mindenki részt vehet a játékban, aki a www.utazaselott.hu honlapra látogat

2. A www.utazaselott.hu honlapon a felbukkanó ablakon a regisztrációs gombra kattintva eljut a játékos a regisztrációs laphoz, melyet a játékban való résztvételhez helyesen ki kell tölteni.

3. Kitölti a regisztrációs lapot. A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező, melyek a következők: játékos vezeték neve, kereszt neve, e-mail címe, felhasználó neve, jelszava, a háziorvostól kapott hepatitis tájékoztató anyagon vagy az oltási kaluzon szereplő kód. Ha nem rendelkezik ilyen kóddal, akkor a rendszer automatikusan generál egy kódot.

4. A regisztrációs lap kitöltése után küldje el regisztrációját. A regisztrációt a megadott e-mail címre érkező levélben meg kell erősítenie.

5. A sikeres regisztráció után Ön már bekerül az aktív játékosok közé, akik mindannyian egy e-mailben kapott link segítségével egy képernyővédőt tölthetnek le, illetve részt vesznek egy gépi sorosoláson, mely során egy utazási voucher kerül kisorsolásra.

5.     Nyeremények

A sikeres regisztrációért minden résztvevő képernyővédőt kap a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
A képernyővédő letöltéséhez szükséges linket a sikeres regisztrációról szóló értesítésben, e-mailben kerül kiküldésre.
A játék végén kerül kisorsolásra a fődíj, egy darab kétszemélyes nyaralás az OTP Travel jóvoltából, 240.000.- Ft értékben, az utazás célja szabadon válaszható. A kiválasztásban mindig az aktuális OTP Travel katalógus az irányadó. A nyereményt két éven belül kell felhasználni. A nyeremény magában foglalja a repülőjegyet, reptéli illetéket és a szállás költségét.

6.    Sorsolás

2007. szeptember 21. napja.
A beérkező pályázatok közül közjegyző előtt gépi sorsolással történik a nyertesek kihúzása, közjegyző jelenlétében.
Amennyiben a regisztráció során megadott adatok hiányosak a Szervező jogosult a regisztrált személyt kizárni a sorsolásból. Érvénytelen regisztrált kisorsolása esetén a Szervező tartaléknyertest sorsol.

7.    Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele

A nyertes neve megtekinthető a sorsolást követő egy hónapban a www.utazaselott.hu internetes oldalon, továbbá a nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen is értesítjük.
A nyereményút átadására személyesen kerül sor, a Szervező irodájában 2007. szeptember 24-én.

8.    Szervező csak a nyertest értesíti.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.
A nyereményút nyertese a nyereményjátékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.

9.    A nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező fizeti, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség), valamint igazolnia kell személyazonosságát valamint a nyeremény átvételét.

10.    Információ a nyereményjátékról

A fogyasztók részletes tájékoztatása, a nyereményjáték játékszabálya megtalálható a www.utazaselott.hu oldalon.

11.    Vegyes rendelkezések

A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a játékosok megtekinthetnek interneten, a www.utazaselott.hu oldalon a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 45 napig.

A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat, jogi út kizárva.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremények készpénzre nem válthatók. Az átruházással kapcsolatos intézkedéseket személyes egyeztetés során bonyolítják le. A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 2 év után.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, banner stb.) látható képek csak illusztrációk, a Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a Játékos a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Az utazás káros hatásai a fogakra (és a megoldásuk)

Legyen szó akár üzleti ügyekről, akár nyaralásokról, az utazások során hajlamosak vagyunk elhanyagolni szájhigiéniánkat, ami különféle kellemetlen egészségügyi problémákat eredményezhet. Amennyiben ön is utazni készül, az alábbi rövid útmutatóból megtudhatja, hogy milyen fog- és szájápolási gondok merülhetnek fel egy út során, és hogy mit tehet ezek ellen!

Tovább

Lélegzetelállító városok, amelyeket télen látnod kell

Vajon lehetséges télen csak otthon ülni, takaróba burkolózni és várni a kikeletet? Természetesen nem. Emberek milliói a világ minden tájáról már beleszerettek a téli turizmus varázsába, amin nincs is mit csodálkozni. Attrakciókban, projektekben nincs is hiány. Hova menjünk télen, mit csináljunk, mit nézzünk meg? Ötletcsomagot mutatunk be, és garantáljuk, hogy mindenki talál magának valót!

Téli látnivalók

Szexturizmus

Szexturizmus

A turizmust és szexet összekapcsoló képzeteinkben általában egy olyan férfi bukkan föl, aki azzal a céllal utazik a fejlődő országok valamelyikébe, hogy ott prostituáltakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

Szexturizmus

Mediterrán utazás veszélyei

Mediterrán utazás veszélyei

Ha amellett döntöttél, hogy idén nyáron a Földközi-tenger habjaiban merülsz el, akkor jól választottál. A viszonylag közelinek számító mediterrán országok sok kalandot, tartalmas vakációt ígérnek. Mediterrán rovatunk célja, hogy hasznos utazási és egészségügyi tippeket nyújtson a körültekintő utazóknak.

Mediterrán utazás veszélyei

Utazás kedvencekkel

Utazás kedvencekkel

A legtöbb lelkes állattartó még a nyaralást is a kedvencével tervezi. Ilyenkor számos, az állat szempontjából fontos körülményt kell figyelembe venni, mint például a megfelelő szállítási körülmények biztosítása, vagy az állatbarát szállás felkutatása.

Utazás kedvencekkel

Utazás gyerekekkel

Utazás gyerekekkel

Egy utazás megszervezése mindig nagy körültekintést igényel. A kisgyerekkel utazó családoknak ráadásul kiemelt figyelmet kell arra szánni, hogy feltérképezzék a legbiztonságosabb, gyerekbarát üdülőhelyeket.

Utazás gyerekekkel

Országajánló

Kína

Kína a világ legősibb folyamatos civilizációja, amely már mint az ókorban önálló kulturális egységet alkotott, és igen fejlettnek számított. Számos, Európában csak jóval később megismert találmány (nyomtatás, puskapor, porcelán, selyem) már az ókorban ismert volt Kínában. Az egységes birodalom (i. e. 221-es) megalakulása óta lényegében egységben, a különböző dinasztiák vezetésével és a többi kultúrától elzárva fejlődött egészen a 19. századig, amikor is az angolok félgyarmati sorba taszították. Egészen a 20. század közepéig a... Kína