Thaiföld - Szállodák, szálláshelyek

Ajánlott szállodák:

 

Bangkok Marriot Resort & SPA, Bangkok

 

Tökéletes hely, mert innen felderíthetjük a várost, míg a vidékies Thaiföld vendégszeretetét élvezzük.

 

Banyan Tree, Bangkok

 

Előkelő utazók és üzletemberek törzshelye. A szobák személytelenek, de a kilátás csodálatos.

 

Mandarin Oriental, Bangkok

 

A felmérések szerint ez a világ egyik legjobb szállodája, felülmúlhatatlan szállás és étkeztetés tekintetében. A hotel 1876 óta működik, és számos filmcsillag, híresség volt már a vendége.

 

Silom City Inn, Bangkok

 

Egyszeű hotel, mely kitűnő áron kínálja szobáit a Silom-Surawong kerületi üzletek, butikok és szórakozóhelyek mellett. Belső tere stílusos, a személytzet pedig figyelmes.

 

Montien Hotel Pattaya, Pattaya

 

A 15 emeletes szállodát trópusi kertek övezik. Éttermei, szobái kifogástalanok.

 

Dusit Thani Pattaya

 

Thaiföld legnagyobb szállodaláncához tartozó komplexum, átriumos előcsarnoka a legszebb éplület Pattayában.
 

Coral Bay Resort, Ko Samui

 

A Vhaweng-öböltől 3 km-re fekszik, egy kókuszültetvény közepén. Inkább érdekes, mint fényűző. Azok fogják szeretnei, akik zavartalan nyugalomra vágynak.

 

Amanpuri, Phuket

 

A világhírű Aman szállodalánc tagja. Világsztárok búvóhelye ez a trópusi paradicsom, melynek épületei a a hagyományos thai építészetet tükrözik.

 

Cape Panwa Hotel, Phuket

 

A sziget déli sarkában megbújó romantikus hotel. Leonardo DiCaprio is itt szállt meg, amikor A part című filmét forgatta.

 

Amora Beach Resort, Phuket

 

Ez a szállás az olcsóbb kategóriába tartozik, de ha itt szállunk meg, biztosan elkerüljük a turistaözönt. A sziget északnyugati részén található szerény szálloda esténként szabadtéri hússütéssel örvendezteti vendégeit.
 


Útikönyv

Összegyűjtöttük neked az idei egzotikus szezon slágereinek számító célpontok legszebb látnivalóit, a top tízes strandokat, a legkényelmesebb szállodákat és egyéb hasznos információkat. Az adott ország történelmét, kultúráját és idegenforgalmi információit tartalmazó oldalakat egy online könyvbe rendezheted, amit kinyomtatva akár el is vihetsz magaddal az utazásra. Rovatunk folyamatosan bővül, jelenleg Egyiptom, Tunézia, Kenya, a Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld és Dominika érhető el a szolgáltatásból.
tovább

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Az utazás káros hatásai a fogakra (és a megoldásuk)

Legyen szó akár üzleti ügyekről, akár nyaralásokról, az utazások során hajlamosak vagyunk elhanyagolni szájhigiéniánkat, ami különféle kellemetlen egészségügyi problémákat eredményezhet. Amennyiben ön is utazni készül, az alábbi rövid útmutatóból megtudhatja, hogy milyen fog- és szájápolási gondok merülhetnek fel egy út során, és hogy mit tehet ezek ellen!

Tovább

Lélegzetelállító városok, amelyeket télen látnod kell

Vajon lehetséges télen csak otthon ülni, takaróba burkolózni és várni a kikeletet? Természetesen nem. Emberek milliói a világ minden tájáról már beleszerettek a téli turizmus varázsába, amin nincs is mit csodálkozni. Attrakciókban, projektekben nincs is hiány. Hova menjünk télen, mit csináljunk, mit nézzünk meg? Ötletcsomagot mutatunk be, és garantáljuk, hogy mindenki talál magának valót!

Téli látnivalók

Orvos válaszol

Orvos válaszol

Ha szeretnél felkészülni a nyaralásra egészségügyi szempontból is, de nem találtad meg a szükséges információkat, akkor egyedi kérdéseiddel keresd meg szakértőnket! A személyes kérdezési lehetőség mellett böngészhetsz a korábbi kérdések és az azokra adott válaszok között is.

Orvos válaszol

Oltás emlékeztető

A Hepatitisz A és B betegségek ellen hosszú távú, akár 20 évre szóló védettséget szerezhetünk, ha felvesszük az összes előírt oltást. Amennyiben szeretnéd, hogy az első oltás után e-mailben emlékeztessünk a hátralévő oltások időpontjára, akkor használd az oltási emlékeztető szolgáltatásunkat!

LÉPJ BE AZ OLTÁSI EMLÉKEZTETŐBE!

Malária

Malária

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2008-as maláriariportja szerint a világ népességének fele maláriaveszélyes területen él, és az évi közel egymillió maláriás haláleset nagy része öt éven aluli afrikai gyermekek közül kerül ki.

Malária

Országajánló

Thaiföld

Thaiföld Malájziával, Burmával, Laosszal és Kambodzsával határos. Az ország négy fő részre tagolt: a Chao Phraya folyó termékeny, középső síkságai; a 300 méter magas északkeleti fennsík szegényebb régiója; észak-Thaiföld termékeny völgyei és hegyei; és a déli félsziget esőerdei. A legmagasabb hegycsúcs a Chiang Mai provinciában található 2596 m magas Doi Inthanon.

Az ország területének negyedét monszun- és esőerdők borítják, de rengeteg gyümölcs-, bambusz- és trópusi keményfa is nő Thaiföldön. 66 nemzeti parkja és 32... Thaiföld

Időjárás - Thaiföld


csütörtök

Felhős

-

péntek

Felhős

-

szombat

Felhős

-

vasárnap

Felhős

-