Részvételi szabályzat

1.    A nyereményjáték szervezője a Standard Team kft. cím: 2100 Gödöllő, Szent István tér 3. II/7, a továbbiakban Szervező

2.    A nyereményjátékban résztvevő személyek

A nyereményjátékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személy.

3.    A nyereményjáték időtartama

A nyereményjáték 2007. június 27 – 2007. szeptember 20. között kerül lebonyolításra.

4.    Részvételi szabály

A játék menete:

1. Mindenki részt vehet a játékban, aki a www.utazaselott.hu honlapra látogat

2. A www.utazaselott.hu honlapon a felbukkanó ablakon a regisztrációs gombra kattintva eljut a játékos a regisztrációs laphoz, melyet a játékban való résztvételhez helyesen ki kell tölteni.

3. Kitölti a regisztrációs lapot. A csillaggal jelölt adatok megadása kötelező, melyek a következők: játékos vezeték neve, kereszt neve, e-mail címe, felhasználó neve, jelszava, a háziorvostól kapott hepatitis tájékoztató anyagon vagy az oltási kaluzon szereplő kód. Ha nem rendelkezik ilyen kóddal, akkor a rendszer automatikusan generál egy kódot.

4. A regisztrációs lap kitöltése után küldje el regisztrációját. A regisztrációt a megadott e-mail címre érkező levélben meg kell erősítenie.

5. A sikeres regisztráció után Ön már bekerül az aktív játékosok közé, akik mindannyian egy e-mailben kapott link segítségével egy képernyővédőt tölthetnek le, illetve részt vesznek egy gépi sorosoláson, mely során egy utazási voucher kerül kisorsolásra.

5.     Nyeremények

A sikeres regisztrációért minden résztvevő képernyővédőt kap a nyereményjáték teljes időtartama alatt.
A képernyővédő letöltéséhez szükséges linket a sikeres regisztrációról szóló értesítésben, e-mailben kerül kiküldésre.
A játék végén kerül kisorsolásra a fődíj, egy darab kétszemélyes nyaralás az OTP Travel jóvoltából, 240.000.- Ft értékben, az utazás célja szabadon válaszható. A kiválasztásban mindig az aktuális OTP Travel katalógus az irányadó. A nyereményt két éven belül kell felhasználni. A nyeremény magában foglalja a repülőjegyet, reptéli illetéket és a szállás költségét.

6.    Sorsolás

2007. szeptember 21. napja.
A beérkező pályázatok közül közjegyző előtt gépi sorsolással történik a nyertesek kihúzása, közjegyző jelenlétében.
Amennyiben a regisztráció során megadott adatok hiányosak a Szervező jogosult a regisztrált személyt kizárni a sorsolásból. Érvénytelen regisztrált kisorsolása esetén a Szervező tartaléknyertest sorsol.

7.    Nyertesek nyilvánosságra hozatala, nyeremények átvétele

A nyertes neve megtekinthető a sorsolást követő egy hónapban a www.utazaselott.hu internetes oldalon, továbbá a nyertest a regisztráció során megadott e-mail címen is értesítjük.
A nyereményút átadására személyesen kerül sor, a Szervező irodájában 2007. szeptember 24-én.

8.    Szervező csak a nyertest értesíti.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a fődíj nyertes nevét, fotóját tömegtájékoztatási médiában. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve és lakóhelyének közigazgatási megnevezése nyilvánosságra kerüljön.
A nyereményút nyertese a nyereményjátékban való részvételével hozzájárul neve és fényképe nyilvánosságra hozatalához, továbbá hogy felkérés esetén rendelkezésre áll média interjú céljából, valamint hogy a róla készített hang- illetve videofelvételt és fényképeket a Szervező díjmentesen felhasználja.

9.    A nyereményadó

A nyereményt terhelő adó vonzatát a magyar törvényeknek megfelelően a Szervező fizeti, így a nyertest nem terheli nyereményből adódó fizetési kötelezettség, azonban viselnie kell a nyeremény átvételével kapcsolatos költségeket (pl. útiköltség), valamint igazolnia kell személyazonosságát valamint a nyeremény átvételét.

10.    Információ a nyereményjátékról

A fogyasztók részletes tájékoztatása, a nyereményjáték játékszabálya megtalálható a www.utazaselott.hu oldalon.

11.    Vegyes rendelkezések

A játékban való részvétel a hivatalos játékszabályok automatikus elfogadását jelenti, amelyet a játékosok megtekinthetnek interneten, a www.utazaselott.hu oldalon a nyereményjáték meghirdetett napjától a nyereményjáték végét követő 45 napig.

A Szervező a nyereményjátékkal és annak szabályaival kapcsolatosan levelezést nem folytat, jogi út kizárva.

A nyeremény átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért a Szervező felelősséget nem vállal.

A nyeremények készpénzre nem válthatók. Az átruházással kapcsolatos intézkedéseket személyes egyeztetés során bonyolítják le. A nyereményigény elévül az adott nyeremény sorsolásától számított 2 év után.

A Szervező nem oszt szét a jelen Játékszabályban felsorolt nyereményeken túlmenő egyéb nyereményt. A nyereményjáték kommunikációs anyagain (szórólap, banner stb.) látható képek csak illusztrációk, a Szervező csupán a hivatalos játékszabályban definiált ajándéktárgyak átadására kötelezhető.

Ha a Játékos a 18. életévét még nem töltötte be és/vagy korlátozottan cselekvőképes személynek minősül, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, a nyeremény átvételére és igénybevételére, valamint a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra csak a törvényes képviselőjével vagy gondnokával együtt - elvált szülők esetén a szülői felügyeletet gyakorló szülővel együtt jogosult. 14 év alatti, illetve cselekvőképtelen nyertes esetén a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére, illetve a jelen játékszabályzat szerinti adatkezeléshez való hozzájárulásra kizárólag a nyertes törvényes képviselője vagy gondnoka jogosult.

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Különlegességek nyomában: A legjobb egyedi kaszinók

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE ...

Tovább

Tanácsok a télen autóval utazóknak

Téligumi

Ha tél, akkor indul a síszezon, és persze a hegyvidéki bungalók, szállodák forgalma is megsokszorozódik. Nagyon sokan vágnak neki a hideg időben is, hogy kiélvezhessék a téli pihenést és aktív kikapcsolódást. Ám mielőtt nekivágnánk egy ilyen kalandnak, mindenképp készüljünk fel alaposan. Ne csak a szállást foglaljuk le, hanem az autónkat is készítsük fel az utazásra.

Télen autóval

Szexturizmus

Szexturizmus

A turizmust és szexet összekapcsoló képzeteinkben általában egy olyan férfi bukkan föl, aki azzal a céllal utazik a fejlődő országok valamelyikébe, hogy ott prostituáltakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

Szexturizmus

Mediterrán utazás veszélyei

Mediterrán utazás veszélyei

Ha amellett döntöttél, hogy idén nyáron a Földközi-tenger habjaiban merülsz el, akkor jól választottál. A viszonylag közelinek számító mediterrán országok sok kalandot, tartalmas vakációt ígérnek. Mediterrán rovatunk célja, hogy hasznos utazási és egészségügyi tippeket nyújtson a körültekintő utazóknak.

Mediterrán utazás veszélyei

Utazás kedvencekkel

Utazás kedvencekkel

A legtöbb lelkes állattartó még a nyaralást is a kedvencével tervezi. Ilyenkor számos, az állat szempontjából fontos körülményt kell figyelembe venni, mint például a megfelelő szállítási körülmények biztosítása, vagy az állatbarát szállás felkutatása.

Utazás kedvencekkel

Utazás gyerekekkel

Utazás gyerekekkel

Egy utazás megszervezése mindig nagy körültekintést igényel. A kisgyerekkel utazó családoknak ráadásul kiemelt figyelmet kell arra szánni, hogy feltérképezzék a legbiztonságosabb, gyerekbarát üdülőhelyeket.

Utazás gyerekekkel

Országajánló

Thaiföld

Thaiföld Malájziával, Burmával, Laosszal és Kambodzsával határos. Az ország négy fő részre tagolt: a Chao Phraya folyó termékeny, középső síkságai; a 300 méter magas északkeleti fennsík szegényebb régiója; észak-Thaiföld termékeny völgyei és hegyei; és a déli félsziget esőerdei. A legmagasabb hegycsúcs a Chiang Mai provinciában található 2596 m magas Doi Inthanon.

Az ország területének negyedét monszun- és esőerdők borítják, de rengeteg gyümölcs-, bambusz- és trópusi keményfa is nő Thaiföldön. 66 nemzeti parkja és 32... Thaiföld