Egyiptom - Szállodák, szálláshelyek

Ajánlott szállodák

 

Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort, Sharm el Sheikh: A Na ama Bay központjában található szálloda nevéhez hűen elegáns, szolgáltatásai minden igényt kielégítenek. A szállodát egy út választja el a tengerparttól.

 

Iberotel Lido, Sharm el Sheikh: a Na ama Bay-ben található szálloda a látványosságok közelében, a reptértől 11 km-re helyezkedik el. Egyéni szolgáltatásokat és privát atmoszférát nyújt vendégeinek, számos sportolási lehetőséggel.

 

Swisscare Nuweiba Resort Hotel, Nuweiba: A teljes kikapcsolódást ígérő hotel privát partszakaszzal és számos wellness lehetőséggel várja vendégeit.

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh, Egypt, Sharm el Sheikh: A gyönyörű kerttel övezett, kozvetlenül a homokos tengerparton fekvő szálloda a Naama öböltől 6 km-re található. A legkisebbeket gyermekmedence és játszótér várja.  A komplexumban gyógy- és wellness központ is működik.

 

Baron Resort Sharm El Sheikh, Sharm el Sheikh: A hotelkomplexum a Baron Palms Resort testvérszállodája; közvetlenül a korallos-homokos tengerparton fekszik. Elit szolgáltatásainak köszönhetően igen közkedvelt.


Premier Le Reve Hotel & Spa, Hurghada: Az elegáns szálloda a Premier Hotellánc tagja. Ennek megfelelő, teljes körű szolgáltatással várja vendégeit.

 

Jaz Makadi Star & Spa, Hurghada: Valódi oázis a Vörös-tengernél, ahol minden a relaxációt szolgálja. Saját homokos parttal rendelkezik. 30 km-re fekszik a repülőtértől.

 

Steigenberger Al Dau Beach Hotel, Hurghada: a luxusszálloda 10km-re van Hurghada városától. Nagy vízi parkkal és kivilágított golfpályával rendelkezik.


Alaska Camp & Hotel, Dahab: Dahab szívében, 10 méterre a parttól helyezkedik el. Sajátos atmoszféra jellemzi. Fiatalabb korosztálynak kifejezetten ajánlom.


Alf Leila Boutique Hotel, Dahab: Dahab szívében, elhelyezkedő hotel. Keleties berendezésének köszönhetően a látogató mindjárt az 1001 éjszaka mesevilágában találja magát. Autentikus szállás.
 

 


Útikönyv

Összegyűjtöttük neked az idei egzotikus szezon slágereinek számító célpontok legszebb látnivalóit, a top tízes strandokat, a legkényelmesebb szállodákat és egyéb hasznos információkat. Az adott ország történelmét, kultúráját és idegenforgalmi információit tartalmazó oldalakat egy online könyvbe rendezheted, amit kinyomtatva akár el is vihetsz magaddal az utazásra. Rovatunk folyamatosan bővül, jelenleg Egyiptom, Tunézia, Kenya, a Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld és Dominika érhető el a szolgáltatásból.
tovább

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Szlovéniai utazás – tippek a tökéletes élményhez

Szlovénia

Szlovénia igazán népszerű úti cél Európában, hiszen sokoldalú látnivalókkal és kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkező turistákat. A szállás és programok felkutatása mellett vannak azonban további szempontok, melyeket érdemes észben tartanunk és lehetőleg az utazásunk megkezdése előtt elrendeznünk. Nézzük meg tehát együtt, hogy milyen tippeket kell figyelembe vennünk a tökéletes szlovéniai élményhez.

Szlovénia tippek

Különlegességek nyomában: A legjobb egyedi kaszinók

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE ...

Tovább

Országajánló

Egyiptom

A távoli országokra leggyakrabban használt jelző, hogy egzotikusak. Egyiptomra azonban sokkal inkább alkalmazható a titokzatos, ellentmondásos, izgalmas jelző. Az európai ember úgy véli, mindent tud már tanulmányaiból erről az országról, aztán sorozatos meglepetések érik a helyszínen. Mindenre felkészülhetünk, és amíg a turista részére szánt területen mozgunk azt kapjuk amire vártunk. Ha eltévelygünk, vagy a hogyanra, miértre keressük a válaszokat, egyre érthetetlenebb lesz a környezet a kultúra, a társadalmi szabályok megváltoznak, arab földön... Egyiptom