Egyiptom - Szállodák, szálláshelyek

Ajánlott szállodák

 

Hilton Sharm El Sheikh Fayrouz Resort, Sharm el Sheikh: A Na ama Bay központjában található szálloda nevéhez hűen elegáns, szolgáltatásai minden igényt kielégítenek. A szállodát egy út választja el a tengerparttól.

 

Iberotel Lido, Sharm el Sheikh: a Na ama Bay-ben található szálloda a látványosságok közelében, a reptértől 11 km-re helyezkedik el. Egyéni szolgáltatásokat és privát atmoszférát nyújt vendégeinek, számos sportolási lehetőséggel.

 

Swisscare Nuweiba Resort Hotel, Nuweiba: A teljes kikapcsolódást ígérő hotel privát partszakaszzal és számos wellness lehetőséggel várja vendégeit.

Four Seasons Resort Sharm El Sheikh, Egypt, Sharm el Sheikh: A gyönyörű kerttel övezett, kozvetlenül a homokos tengerparton fekvő szálloda a Naama öböltől 6 km-re található. A legkisebbeket gyermekmedence és játszótér várja.  A komplexumban gyógy- és wellness központ is működik.

 

Baron Resort Sharm El Sheikh, Sharm el Sheikh: A hotelkomplexum a Baron Palms Resort testvérszállodája; közvetlenül a korallos-homokos tengerparton fekszik. Elit szolgáltatásainak köszönhetően igen közkedvelt.


Premier Le Reve Hotel & Spa, Hurghada: Az elegáns szálloda a Premier Hotellánc tagja. Ennek megfelelő, teljes körű szolgáltatással várja vendégeit.

 

Jaz Makadi Star & Spa, Hurghada: Valódi oázis a Vörös-tengernél, ahol minden a relaxációt szolgálja. Saját homokos parttal rendelkezik. 30 km-re fekszik a repülőtértől.

 

Steigenberger Al Dau Beach Hotel, Hurghada: a luxusszálloda 10km-re van Hurghada városától. Nagy vízi parkkal és kivilágított golfpályával rendelkezik.


Alaska Camp & Hotel, Dahab: Dahab szívében, 10 méterre a parttól helyezkedik el. Sajátos atmoszféra jellemzi. Fiatalabb korosztálynak kifejezetten ajánlom.


Alf Leila Boutique Hotel, Dahab: Dahab szívében, elhelyezkedő hotel. Keleties berendezésének köszönhetően a látogató mindjárt az 1001 éjszaka mesevilágában találja magát. Autentikus szállás.
 

 


Útikönyv

Összegyűjtöttük neked az idei egzotikus szezon slágereinek számító célpontok legszebb látnivalóit, a top tízes strandokat, a legkényelmesebb szállodákat és egyéb hasznos információkat. Az adott ország történelmét, kultúráját és idegenforgalmi információit tartalmazó oldalakat egy online könyvbe rendezheted, amit kinyomtatva akár el is vihetsz magaddal az utazásra. Rovatunk folyamatosan bővül, jelenleg Egyiptom, Tunézia, Kenya, a Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld és Dominika érhető el a szolgáltatásból.
tovább

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Így étkezzünk kánikulában következmények nélkül – óvatosan a helyi konyhával!

 Egy-egy külföldi vakáció helyszínéül a legtöbben a mediterrán vagy trópusi területeket választják. Ezekben az országokban – időszaktól függően – extrém melegre is számítani kell. A forró napok egyrészről megviselik a szervezetünket - így nem mindegy, hogy milyen ételeket, italokat fogyasztunk -, másrészről előtérbe kerülnek azok a típusú megbetegedések is, amelyek a nem megfelelően tárolt és hűtött élelmiszerektől származhatnak. Egy hasmenés...

Tovább

Úti neszesszer natúr módra - Természetes védelem, a nyaralás ideje alatt is

 Bőrünk és hajunk egészségének megőrzése a vakáció ideje alatt kiemelt jelentőségű, hiszen a szikrázó napsütés valamint a sós víz, erősen igénybe veheti bőrünket, hajunkat. A natúrkozmetikai készítmények szerelmeseinek a Dr. Organic termékcsalád számos olyan természetes készítményt kínál, amelyek segítségével a haj-és bőrvédelem az utazás alatt is gyerekjáték! Aki bőrproblémákkal küzd, annak érdemes az otthon is használt, szenzitív...

Tovább

Országajánló

Egyiptom

A távoli országokra leggyakrabban használt jelző, hogy egzotikusak. Egyiptomra azonban sokkal inkább alkalmazható a titokzatos, ellentmondásos, izgalmas jelző. Az európai ember úgy véli, mindent tud már tanulmányaiból erről az országról, aztán sorozatos meglepetések érik a helyszínen. Mindenre felkészülhetünk, és amíg a turista részére szánt területen mozgunk azt kapjuk amire vártunk. Ha eltévelygünk, vagy a hogyanra, miértre keressük a válaszokat, egyre érthetetlenebb lesz a környezet a kultúra, a társadalmi szabályok megváltoznak, arab földön... Egyiptom