Kenya - Szállodák, szálláshelyek

Top három tengerparti szálloda

 

Bamburi Beach Hotel

 

A hotel közvetlenül ráépült a Mombasától északra fekvő Bamburi Beachre, de kifejezetten azoknak ajánlott, akik szeretik a nagy nyüzsgést és Mombasa közelségét. Itt ugyanis a nem találunk háborítatlan hófehér partokat, mert még a napozórészt is teljesen beépítette a szálloda.

 

A komplex szolgáltatásoknak persze előnye is van, a szálloda idegenvezetőjével meglátogathatjuk Mombasa nevezetességeit, megszervezik számunkra a szafari-kirándulásokat és viszonylag biztonságban érezhetjük magunkat a környéken is, ha kimegyünk a szálloda területéről.
 

Nyali Beach Hotel

 

Ez a hotel volt az első nagy luxusszálloda-komplexum Kenyában, elsősorban az angol vendégek között népszerű. Tiszta szobákkal, finom ételekkel és italokkal, gyönyörű trópusi kerttel várja az idelátogatókat.

 

African Safari Club szállodák

 

A Mombasától északra fekvő Shanzu Beachen helyezkedik el az osztrák központú African Safari Club vállalat szállodasora, ahová az európai turisták saját African Safari Clubos charterrel juthatnak el az év minden időszakában.

 

Több szálloda tartozik egybe, egy körülbelül 10 km hosszú és 2 kilométer széles gyönyörű trópusi kertben terülnek el. A Dolphin hotel ötcsillagos, míg a Vasco de Gama hotel háromcsillagos szolgáltatásokat kínál, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájához illő árakat.

 

A szállodák mellett pici maszáj falu található, ahol a helyiek elsősorban a turizmusból élnek: gyönyörű faragványokat és ajándéktárgyakat kínálnak, szafari-programokat szerveznek.
 


Útikönyv

Összegyűjtöttük neked az idei egzotikus szezon slágereinek számító célpontok legszebb látnivalóit, a top tízes strandokat, a legkényelmesebb szállodákat és egyéb hasznos információkat. Az adott ország történelmét, kultúráját és idegenforgalmi információit tartalmazó oldalakat egy online könyvbe rendezheted, amit kinyomtatva akár el is vihetsz magaddal az utazásra. Rovatunk folyamatosan bővül, jelenleg Egyiptom, Tunézia, Kenya, a Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld és Dominika érhető el a szolgáltatásból.
tovább

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Különlegességek nyomában: A legjobb egyedi kaszinók

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE ...

Tovább

Tanácsok a télen autóval utazóknak

Téligumi

Ha tél, akkor indul a síszezon, és persze a hegyvidéki bungalók, szállodák forgalma is megsokszorozódik. Nagyon sokan vágnak neki a hideg időben is, hogy kiélvezhessék a téli pihenést és aktív kikapcsolódást. Ám mielőtt nekivágnánk egy ilyen kalandnak, mindenképp készüljünk fel alaposan. Ne csak a szállást foglaljuk le, hanem az autónkat is készítsük fel az utazásra.

Télen autóval

Hepatitis betegség

Hepatitis betegség

A hepatitis májgyulladással, májsejtek károsodásával járó betegségek összefoglaló neve. Napjaink legkönnyebben elkapható fertőző betegségei közé tartozik, mely minden kontinensen előfordul. Többféle változata ismert, amelyeket betűjelekkel különítünk el egymástól.

Hepatitis betegség

Orvos válaszol

Orvos válaszol

Ha szeretnél felkészülni a nyaralásra egészségügyi szempontból is, de nem találtad meg a szükséges információkat, akkor egyedi kérdéseiddel keresd meg szakértőnket! A személyes kérdezési lehetőség mellett böngészhetsz a korábbi kérdések és az azokra adott válaszok között is.

Orvos válaszol