Maldív-szigetek - Nagykövetség

Maldív-szigetek zászló

Magyarország helyi képviselete:

Cím:  2/50-M, Niti Marg,Chanakyapuri New Delhi - 110021 
Előhívó:  (00)-(91)-(11)
 
Telefon:  2611-47-37 
Ügyelet:  Mobil: 00 91 99 11 453 701
Fax:  2688-67-42 
Nagykövet:  Dr. Pálmai Géza
 
E-mail:  mission.del@kum.hu 
Honlap:  http://www.mfa.gov.hu/emb/newdelhi
További országok, amelyekbe a misszióvezető akkreditálva van:  Nepál, Banglades, Maldív-szigetek, Srí Lanka 

Újdelhi  Konzuli hivatal 


Cím:  2/50-M Niti Marg,Chanakyapuri New Delhi - 110021 
Előhívó:  (00)-(91)-(11)
 
Telefon:  2611-47-37 
Ügyelet:  Mobil: 00 91 99 11 453 701
Fax:  2688-67-42 
Konzul:  Rapp Katalin 
E-mail:  consulate.del@kum.hu 
Ügyfélfogadás:  Hétfő: 10.00-12.30
Szerda: 10.00-12.30
Csütörtök: 10.00-12.30
Kész vízumok felvétele:
hétfő, szerda, csütörtök: 15.00-16.00
 
Konzuli kerület:  India, Nepál, Banglades, Maldív-szigetek, Srí Lanka 


Útikönyv

Összegyűjtöttük neked az idei egzotikus szezon slágereinek számító célpontok legszebb látnivalóit, a top tízes strandokat, a legkényelmesebb szállodákat és egyéb hasznos információkat. Az adott ország történelmét, kultúráját és idegenforgalmi információit tartalmazó oldalakat egy online könyvbe rendezheted, amit kinyomtatva akár el is vihetsz magaddal az utazásra. Rovatunk folyamatosan bővül, jelenleg Egyiptom, Tunézia, Kenya, a Maldív-szigetek, Mexikó, Thaiföld és Dominika érhető el a szolgáltatásból.
tovább

Kiemelt témák

Hasonló hírek

Szlovéniai utazás – tippek a tökéletes élményhez

Szlovénia

Szlovénia igazán népszerű úti cél Európában, hiszen sokoldalú látnivalókkal és kikapcsolódási lehetőségekkel várja az ide érkező turistákat. A szállás és programok felkutatása mellett vannak azonban további szempontok, melyeket érdemes észben tartanunk és lehetőleg az utazásunk megkezdése előtt elrendeznünk. Nézzük meg tehát együtt, hogy milyen tippeket kell figyelembe vennünk a tökéletes szlovéniai élményhez.

Szlovénia tippek

Különlegességek nyomában: A legjobb egyedi kaszinók

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE ...

Tovább

Szexturizmus

Szexturizmus

A turizmust és szexet összekapcsoló képzeteinkben általában egy olyan férfi bukkan föl, aki azzal a céllal utazik a fejlődő országok valamelyikébe, hogy ott prostituáltakkal szexuális kapcsolatot létesítsen.

Szexturizmus

Mediterrán utazás veszélyei

Mediterrán utazás veszélyei

Ha amellett döntöttél, hogy idén nyáron a Földközi-tenger habjaiban merülsz el, akkor jól választottál. A viszonylag közelinek számító mediterrán országok sok kalandot, tartalmas vakációt ígérnek. Mediterrán rovatunk célja, hogy hasznos utazási és egészségügyi tippeket nyújtson a körültekintő utazóknak.

Mediterrán utazás veszélyei

Utazás kedvencekkel

Utazás kedvencekkel

A legtöbb lelkes állattartó még a nyaralást is a kedvencével tervezi. Ilyenkor számos, az állat szempontjából fontos körülményt kell figyelembe venni, mint például a megfelelő szállítási körülmények biztosítása, vagy az állatbarát szállás felkutatása.

Utazás kedvencekkel

Utazás gyerekekkel

Utazás gyerekekkel

Egy utazás megszervezése mindig nagy körültekintést igényel. A kisgyerekkel utazó családoknak ráadásul kiemelt figyelmet kell arra szánni, hogy feltérképezzék a legbiztonságosabb, gyerekbarát üdülőhelyeket.

Utazás gyerekekkel

Országajánló

Peru

Peru maga a történelem. Kevés olyan ország van a Földön, amely olyan történelemmel büszkélkedhet, mint ez a dél-amerikai ország. Az ősi korok emlékei, látnivalói jó állapotban maradtak fenn, így az utazók megcsodálhatják az inka fővárost Cuzcot, Machu Picchu fenséges romjait vagy éppen a spanyol hódítók korának építészeti remekműveit. Ezek önmagukban is elegendőek lennének, ahhoz hogy turisták ezreit vonzzák az országba, de ez még kiegészül a varázslatos tájakkal, és az egyedülálló élővilággal is, a világ egyik legizgalmasabb... Peru